Športna sončna očala Oakley Radar EV XS Path Youth Prizm Field

Model športnih sončnih očal Oakley, ki jih uporabljam, je Oakley Radar EV XS Path Youth Prizm Field. Izbrala sem jih s pomočjo strokovnjakov v Optiki Poljšak, kjer so prisluhnili mojim potrebam in mi svetovali.

V osnovi potrebujem očala za tek, kljub vsemu pa sem želela nekaj, kar bo uporabno v različnih športih (na primer kolesarjenje in planinarjenje) in različnih vremenskih razmerah. Oblika je zasnovana na način, da zadržuje dež, hkrati omogoča pretok zraka in ne omejujejo kota vidljivosti.

Stekla zaradi učinka Prizm Field nudijo popolno vidljivost. V primeru sonca zasenčijo oči, v primeru megle oz. slabše vidljivosti pa stekla ostajajo čista in se ne rosijo.

Očala so na voljo v odrasli in otroški velikosti. Tako je zagotovljeno popolno prileganje glavi glede na velikost, tudi med bolj intenzivnim treningom pa ostanejo na svojem mestu. Poleg otroških sončnih očal pride še zaščitni etui, ki očala varuje pred poškodbami.

Če niste prepričani, katera očala so prava za vas, obiščite spletno trgovino Optike Poljšak, preglejte ponudbo, zaposleni pa so vam na voljo po telefonu ali elektronski pošti.