Športna sončna očala Oakley Radar Ev XS Path Prizm Road

Športna sončna očala Oakley Radar Ev XS Path Prizm Road – Optika Poljšak.

Oakley Radar Ev XS Path Prizm Road so športna sončna očala, ki jih uporabljam poleg Oakley Radar EV XS Path Youth Prizm Field. V osnovi gre za ista očala, razlika je zgolj v steklih. Od tega je tudi odvisno, katera vzamem za trening, zato ne morem reči, da so mi ene ljubše/boljše.

Oblika očal je zasnovana na način, da zadržuje dež, hkrati omogoča pretok zraka, da vam pod očali ni vroče. Oblika očal prav tako ne omejuje kota vidljivosti. Nasprotno, vidljivost na zgornjem vidnem polju poveča. Okvir je odporen na udarce in iz lahkega materiala, zato očala med aktivnostjo mirujejo in niso v napoto.

Stekla Prizm Road povečajo kontrast, zaradi česar so posebej uporabna na asfaltu, da na njem opazite več kot sicer. To ne pomeni, da boste videli avto, ki ga prej ne bi, ampak, da vam bo izostrilo vid v smislu, da boste bolj izrazito uvideli razpoko ali jamo na cesti. Stekla je mogoče tudi preprosto zamenjati, kar omogoča, da jih prilagajate na dane razmere.

Očala so na voljo v odrasli in otroški velikosti. Poleg otroških sončnih očal pride še zaščitni trd etui, ki očala varuje pred poškodbami, v Optiki Poljšak pa vas bodo obdarili še s krpico in sprejem za čiščenje.