Klara

Sem Klara Ljubi. Jej, teci in potuj so tri besede, ki me kratko in jedrnato opišejo. Od tudi izvira ime spletne strani.

Moja formalna izobrazba ni povezana z nobenim od treh področij, a jo je vseeno smiselno omeniti. Zaključila sem magistrski študij poslovnih ved, trenutno pa sem nekje na polovici doktorskega študija smeri Poslovna logistika na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Moje raziskovalno področje so avtonomna vozila. Na spodnji povezavi si lahko pogledate znanstveni članek o dejavnikih sprejemanja avtonomnih vozil.

Jej predstavlja moje navdušenje nad zdravim odnosom do prehranjevanja in življenjskim stilom kot celoto. Prvemu dajem poseben pomen že kakšno desetletje, a sem se v tem vse bolj našla v zadnjem času ter ga nadgradila v celovit zdrav življenjski slog. Ker sem svoje formalno izobraževanje usmerila drugam, sem se odločila, da v tej fazi opravim tečaj za prehranskega svetovalca. Verjamem, da je kombinacija znanja in izkušenj dobitna kombinacija, da vam lahko svetujem in vas podpiram pri najrazličnejših izzivih, ki si jih zastavite za izboljšanje svojega življenjskega standarda. Znotraj “Jej” z vami delim recepte za poljubne obroke tekom dneva, nasvete in ostale ideje, ki vam lahko pridejo prav.

Teci predstavlja moje športno udejstvovanje. Moji atletski/tekaški začetki segajo v osnovno šolo, a šele skozi leta sem razvila odnos do teka, ki ga imam danes. V skoraj 15-letni atletski karieri sem osvojila številne naslove državne prvakinje in zastopala barve Slovenije na mednarodnih tekmovanjih, poleg tega pa še vedno aktivno treniram in tekmujem. Znotraj “Teci” z vami delim svoje izkušnje, napotke in aktivnosti, ki so povezani z mojimi treningi.

Potuj je še eno področje, s katerim sem razvila posebno vez. Navdihuje me raziskovanje novih krajev, preizkušanje lokalnih jedi in predvsem obiski naravnih znamenitosti. Znotraj “Potuj” z vami delim svoja popotovanja, na osnovi katerih lahko dobite ideje, kako oblikovati svoja. Z veseljem vam tudi pomagam pri organizaciji, zato ne odlašaj pri tem, da mi pišeš.

Jej, teci in potuj imajo eno skupno rdečo nit. To je: “Ljubi.” V osnovi gre za moj priimek, simbolično pa izraža, da to delam z ljubeznijo. “Jej, teci, potuj. Ljubi.” Vrstni red v bistvu ni pomemben. Ključno je, da to delaš s srcem – LJUBIš, kar delaš.